Service

Anti Spinvrij Behandeling

Veel last van spinnenwebben bij de kozijnen? Wij kunnen u helpen!

Last van Spinnen? Wij lossen het voor u op

Zitten de kozijnen na het wassen binnen no time weer onder de zwarte puntjes; zitten de hoeken van kozijnen weer vol spinnenwebben of is er gewoon sprake van een overlast van spinnen? Dan is het verstandig een Anti-Spinbehandeling te laten doen.

“Anti-spin” is wel een misleidende benaming voor hetgeen dat we doen. Wij bestrijden namelijk geen spinnen, maar we bestrijden de terugkomst ervan.

We behandelen de plaats waar de spin graag zit met een serum, waardoor de spin het niet fijn vindt om daar te zijn of terug te komen. Hierdoor neemt de overlast af. Met de juiste behandeling beperken we de spinnenoverlast van een jaar tot anderhalf jaar.

Uiteraard is het geen blijvende optie; het huis staat in de leefomgeving van de spinnen, wat inhoudt dat de spinnen uiteindelijk weer terug zullen komen. Echter kunnen we de overlast beperken voor een lange periode.

Het serum dat we gebruiken, moet zorgvuldig worden aangebracht in alle hoekjes en kiertjes van de woning. Een behandeling zit gemiddeld tussen de 275 euro en de 500 euro in.

Uiteraard is het niet in alle gevallen noodzakelijk om de complete woning te laten behandelen. Als de overlast van de spinnen op een gecentreerde plek zit, kunnen we ook een zogenoemd `pijnplek bestrijding` doen. Dit houdt in dat we alleen de plaatsen waarop de spin overlast geeft behandelen met het serum.

De ´pijnplekbestrijding` werkt als volgt: er wordt 50 euro in rekening gebracht voor het afrijden, daarnaast wordt er per liter serum 50 euro gerekend. Per liter kunnen ongeveer 4 raamkozijnen worden behandeld.

Vaak is de ´pijnplekbestrijding` met een liter á anderhalf al gedaan. Wilt u toch een specifieke offerte?

ONS ONDERHOUDSADVIES

Vroeger was het essentieel om de behandeling in bepaalde seizoenen uit te voeren. Tegenwoordig is dat geen noodzaak meer.

Het serum dat we gebruiken, is zeer effectief en blijft gemiddeld een jaar tot anderhalf zitten. Uiteraard is het een kwestie van eigen gevoel en smaak waarop de frequentie wordt gebaseerd.

Is de overlast terug? Geef ons een seintje, dan voeren we een nieuwe anti-spinbehandeling uit.

Stel ons je vraag

Vele tevreden klanten maken gebruik van My Cleaning

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via de email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren