Service

Bouwplaats Oplevering

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie bouwplaats er netjes en schoon bij ligt.

Bouwplaats oplevering, wij zijn jullie van dienst.

Bouwschoonmaak is één van de schoonmaakwerkzaamheden waarin wij uitblinken! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten opleveringsschoonmaak. Bouwterreinen hebben vaak een andere behandeling nodig dan normale ruimten en brengen risico’s met zich mee. Bouwschoonmaak doen wij voornamelijk in de bouw maar ook regelmatig bij particulieren. Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat uw bouwterrein opruimt? Schakel dan My Cleaning in!

Bouwterreinen brengen andere omstandigheden met zich mee dan de ruimten waarin wij normaal schoonmaken. Geen bestrating, bouwstof en bouwafval maken een bouwterrein tot een moeilijke plek om schoon te maken. Toch is het schoonmaken van bij voorbeeld een bouwkeet of een pand na bouwoplevering van groot belang voor de aannemer. Onderdelen die wij bij een opleveringsschoonmaak schoonmaken zijn:

  • De uitvoerderskeet
  • De schaftkeet
  • De sanitairkeet

Wanneer uw pand om welke reden dan ook wordt verbouwd waardoor u zich tijdelijk in mobiele units moet vestigen, kunnen wij ook hiervoor uw schoonmaakonderhoud voor de duur van de bouw uitvoeren.

OPLEVERINGSSCHOONMAAK

Ook voor opleveringsschoonmaak kunt u terecht bij Schoonmaakbedrijf Utrecht. De opleveringsschoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject. AllClean helpt u graag mee op het op te leveren gebouw tip top in orde te maken. De volgende onderdelen nemen wij daarbij extra onder handen zodat het gebouw er als nieuw uitziet:

  • Het sanitair
  • Reiniging van de keukens
  • De vloeren
  • De ramen
  • Deuren & plinten

Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u.

 

HET BOUWSCHOONMAAK SCHOONMAAKTEAM

My Cleaning heeft gespecialiseerde mensen in dienst die graag de handen uit de mouwen steken. Dit team van specialisten is uitermate geschikt voor het aanpakken van de werkzaamheden in en rondom een bouwterrein. Zij zien het schoonmaken van bouwketen en het opruimen van bouwvuil als onderdeel van het bouwproces en weten hoe belangrijk het is om in een opgeruimde omgeving te werken. Daarnaast zijn onze mensen er van bewust dat er na de bouw een schoon en nieuw pand opgeleverd dient te worden en nemen daarom opleveringsschoonmaak serieus. U kunt dus verwachten nadat My Cleaning is langs geweest dat uw terrein er weer schoon en opgeruimd uitziet.
Het opleveringsschoonmaak schoonmaakteam maakt bouwterreinen schoon in Friesland en omgeving. Ligt uw bouwterrein buiten Friesland? Neem dan contact met ons op. We bekijken per locatie wat de mogelijkheden zijn om u te helpen.

 

NEEM CONTACT OP VOOR BOUW SCHOONMAAK

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouw schoonmaak, dan staan wij u graag te woord. Verschillende bouwondernemingen en aannemers zijn u voor gegaan

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.