Service

Dakgoten Legen

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie dakgoten netjes en schoon bij ligt.

Last van volle dakgoten? Wij lossen het op

Een dakgoot krijgt met een gemiddelde regenbui ontzettend veel water te verwerken. Het is dan ook van essentieel belang om de goten met enige regelmaat te legen. Zo voorkom je dat het water naar binnen “slaat” en er daarmee waterschade aan de binnenkant van de woning ontstaat. 

Lege dakgoten voorkomen ook overstromingen, wat voor funest is voor tegelwerk, bestrating en grind. Lekkage en overstroming wil je natuurlijk graag voorkomen. Daarom is het regelmatig schoonmaken en legen van goten van groot belang.

Als er in de nabije omgeving geen bomen staan, betekent dat niet dat de goten vuilvrij zijn. Ieder dak vangt stof op, ondervindt slijtage en verzamelt mos. Dit dwarrelt met een regenbui naar beneden en bouwt een soort sliblaag op in de goot. Dit is vaak de oorzaak van hardnekkige verstoppingen.

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.