Service

Glasbewassing

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie glazen schoon en netjes zijn.

Glasbewassing door My Cleaning

Wilt u ook blinkende ramen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw ramen: Zowel binnen als buiten. Maar ook voor het reinigen van uw gevel en ander gevelonderhoud.

Glasbewassing

Als schoonmaakbedrijf beschikken we over een groot aantal klanten in Heerenveen en omstreken betreffende glasbewassing. Glazenwassen is een vak apart, een goede glazenwasser weet goed om te gaan met gevaarlijke situaties. U kunt hierbij denken aan het werken met een hoogwerker of op een ladder. Glazenwassen met een ladder mag tegenwoordig nog tot 8 meter hoogte daarboven moet worden gewerkt met een steiger, hoogwerker of telescoopsteel.

U kunt er voor kiezen om uw ramen incidenteel te laten wassen maar veel van onze klanten kiezen voor een periodieke variant. Wij komen dan elke maand langs om uw ramen te schoon te maken, bedrijfsmatig is de frequentie in overleg meerder aan te passen.
Naast particulieren bedienen wij ook het zakelijke segment. Zo doen we naast woningen en appartementen ook de glasbewassing van scholen, bedrijfspanden en kantoren. Stralend schone ramen geven uw woning of bedrijf en mooie en professionele uitstraling.

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.

Address

324 King Avenue, Florida, USA

Phone Number

+1 123 456 7890

Email Address

info@example.com