Service

Houtwerk & Kunststof Reiniging

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie Houtwerk of Kunststof er netjes en schoon bij ligt.

Houtwerk reinigen

Weersinvloeden zoals sneeuw, wind en regen tasten het hout én de verf aan. Dit geeft al snel een onverzorgde uitstraling maar ook de kwaliteit van het hout gaat erop achteruit. Des te belangrijker dus dat je jaarlijks het houtwerk van je woning schoonmaakt. Bij My Cleaning nemen we de houtwerk reiniging graag voor je uit handen zodat je houtwerk er weer als nieuw uit ziet.

Voordelen van houtwerk reinigen

Het houtwerk schoonmaken, zoals kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, gevelbekleding en meer, kent drie belangrijke voordelen:

  • Het versterkt het hout en daarmee je woning.
  • De verf blijft langer goed waardoor er minder schilderbeurten nodig zijn.
  • Het verwijdert groene aanslag, wat zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Houtwerkreiniging is dus goed voor de uitstraling en conditie van je woning.

Jaarlijkse bescherming

Voor een optimaal onderhoud van je woning of bedrijfspand adviseren we om minimaal één keer per jaar het houtwerk schoon te maken. Bij My Cleaning kunnen we de houtwerk reiniging voor je uit handen nemen. We zullen eerst een grondige inspectie uitvoeren om te kijken welke delen extra onderhoud nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld extra aangetast zijn door wind of regen. Na de aanpak met je doorgesproken te hebben gaan we zorgvuldig aan de slag met het houtwerk reinigen.

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.