Service

Kantoor Schoonmaak

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie kantoor er netjes en schoon bij ligt.

Wij zijn jou partner bij kantoorschoonmaak

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoren? In de huidige tijd is hygiëne in uw bedrijfspand van het grootste belang en mag het zeker niet ontbreken bovenaan uw prioriteitenlijst. Het waarborgen van een schone werkomgeving draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers en maakt bovendien een positieve indruk op klanten en bezoekers. Het schoonmaken van een kantoor vereist echter meer dan alleen wat oppervlakkige aandacht. Het vraagt om expertise en zorgvuldigheid.

Bij Schoonmaakbedrijf My Cleaning beschikken we over een gespecialiseerd team dat uitblinkt op alle gebieden van kantoorhygiëne en graag met u meedenkt. Wij streven ernaar om uw bedrijfspand tot in de kleinste details brandschoon te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

WAAROM KANTOREN SCHOONMAKEN?

Het succes van uw bedrijf staat in nauw verband met de mate van hygiëne binnen uw bedrijfsomgeving. In de eerste plaats waarderen medewerkers het enorm wanneer ze in een schone en opgeruimde werkomgeving kunnen functioneren. Dit draagt in hoge mate bij aan een verhoogde productiviteit. Daarnaast dragen schone ruimtes bij aan een positieve uitstraling, wat van cruciaal belang kan zijn voor uw bedrijfsimago. Daarom is het absoluut de moeite waard om te investeren in de schoonmaak van uw pand, zowel voor de productiviteit van uw team als voor de uitstraling van uw bedrijf naar de buitenwereld toe.

KANTOORSCHOONMAAK VAN A TOT Z

Een prettige werkomgeving en een professionele uitstraling zijn essentieel voor uw kantoor. My Cleaning is een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt om aan uw behoeften te voldoen. Onze services omvatten onder andere:

  • Regulier en periodiek onderhoud;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Denk bijvoorbeeld aan een grondige eenmalige reiniging gevolgd door een volledige desinfectie van uw gebouw. Ook periodieke desinfectie van werkplekken of specifieke ruimtes behoort tot onze mogelijkheden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kantoor altijd schoon en hygiënisch is.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij uw kantooromgeving kunnen optimaliseren en voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

 

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.