Service

Reguliere schoonmaak

My Cleaning is er ook voor jullie reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak, wij zijn jullie van dienst.

Wij zorgen dagelijks voor schone en representatieve gebouwen, waar mensen optimaal kunnen functioneren en bezoekers gastvrij worden ontvangen. Wij leveren schoonmaakdiensten in alle branches. Wij werken voor de horeca, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, verhuurdersverenigingen, zorginstellingen en commerciële dienstverleners. Voor elke branche hanteren wij een persoonlijke aanpak die leidt tot een soepele en prettige samenwerking en een schoon en fris resultaat. Voor een schoon en fris resultaat, kunt u nu bij My Cleaning een vrijblijvende offerte aanvragen voor reguliere schoonmaak.

KWALITEIT IN SCHOONMAAK ZIT IN ONS KARAKTER

Bij My Cleaning zijn wij allemaal gefocust op het leveren van kwaliteit. Kwaliteit schoonmaak zit in ons DNA, en dat laten wij ook graag zien aan onze klanten. De kwaliteit die wij leveren zit hem in onze efficiëntie, onze oplossing gerichtheid, en onze professionaliteit. Wij vinden dat kwaliteit schoonmaak niet alleen gemeten kan worden met de tevredenheid van een klant, maar dat er nog meer aspecten hierin van belang zijn. Dit zijn dus onder andere de professionaliteit van de werknemers van My Cleaning, de efficiëntie op de werkvloer en misschien is ons belangrijkste punt nog wel de oplossingsgerichtheid. Wij onderscheiden ons hierdoor van andere schoonmaakbedrijven met onze reguliere schoonmaak, maar ook al onze andere diensten. Door kwaliteit schoonmaak te leveren zijn wij eerder een schoonmaak partner, dan gewoon een schoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat door onze reguliere schoonmaakdienst uw bedrijf representatief is, en wij vullen dit wanneer nodig ook graag aan met een of meer van onze andere diensten. Hierdoor bieden wij de totaaloplossing waar u naar opzoek bent!

EEN MILIEUVRIENDELIJK SCHOONMAAKBEDRIJF BIJ U OVER DE VLOER

Onze reguliere schoonmaak staat bij ons ook in het teken van milieubewust schoonmaken. Als schoonmaakbedrijf, zijn wij bij My Cleaning ons er als geen ander bewust van dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een erg belangrijk onderdeel van de samenleving is. Sterker nog, Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Als milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf zorgen wij niet alleen dat wij zelf milieubewust bezig zijn, wij zorgen ook dat wij bijdragen aan de milieubewustheid van uw bedrijf! My Cleaning is een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf die bij reguliere schoonmaak, en andere diensten milieuvriendelijkheid centraal stelt. Onze schoonmakers gebruiken bijvoorbeeld producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook bieden wij de mogelijkheid dat onze schoonmakers overdag tijdens werktijd op locatie komen schoonmaken. Hierdoor krijgt u niet alleen de mogelijkheid om onze schoonmakers te leren kennen, ook is dit milieubewuster dan schoonmakers buiten werktijd de reguliere schoonmaak laten doen. Hierdoor hoeft er niet op de daluren van uw pand energie verbruikt te worden.

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.