Service

Terras/Tuin reinigen

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie Terras & Tuin er netjes en schoon bij ligt.

Terras & Tuin reinigen, wij zijn jullie van dienst.

 

Terras bestrating laten reinigen met gepaste druk én met heet water door geavanceerde reiniging machines en specialisten, dan bent u bij My Cleaning aan het juiste adres! Uw terras bestrating en vlonders kunnen het hele jaar door gereinigd worden, behalve bij vorst en sneeuw, dit komt mede dat wij terrasreiniging verzorgen met heet water en achteraf na behandelen met Geronimo anti- alg, mos middel. De bestrating blijft langdurig schoon en fris, ook geven wij u tips hoe u de bestrating eenvoudig schoon houdt. Door het warme water worden gelijk de mossen en algen aangepakt die zich dieper in de ondergrond van de vloer bevinden, het reinigen gebeurt efficiënt, biologisch en duurzaam! 
 

Wij bieden zowel terras reiniging als het schoonmaken van de voegen bij bestrating, tuintegels en vlonders aan. Hierbij verwijderen wij al het onkruid, gras, mos, algen, groene aanslag, kosmos etc. wat zich op- en tussen de tegelvloeren bevindt.

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.