Service

Vloerenonderhoud

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie vloer er netjes en schoon bij ligt.

Jouw vloer is onze zorg..

Professioneel vloeronderhoud: vloer (laten) reinigen door My Cleaning

Vloeronderhoud laten uitvoeren? Uw vloer heeft een grote invloed op de eerste indruk op uw klanten. Daarom is het belangrijk dat uw vloer, of dit nu tapijt, laminaat, PVC, een houten vloer, betonvloer of gietvloer is, schoon is en goed onderhouden oogt. My Cleaning helpt u graag met het reinigen en/of behandelen van uw vloer. Wij reinigen dagelijks vloeren in kantoorpanden, praktijken, winkels, showrooms, klaslokalen, productieruimtes en kantines. Na afloop ziet uw vloer er weer spic en span uit.

Benieuwd of en hoe wij uw vloer reinigen, behandelen en schoonmaken? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen, dan bespreken we samen of we uw vloer kunnen komen reinigen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)85 800 7373 of via de mail.

Waarom vloer reinigen door My Cleaning?

Ieder type vloer heeft andere eigenschappen en dus een andere reinigingsmethode nodig. Daarom is voor vloeronderhoud specialistische kennis nodig. My Cleaning heeft jarenlange ervaring met het reinigen van zowel harde als elastische vloeren.

Kijkt u op dit moment tegen een vuile vloer aan? Maak vooral gebruik van onze jarenlange expertise en bel ons. Samen stellen we een vakkundig onderhoudsplan op, waarmee u slijtage voorkomt en uw vloer jarenlang meegaat. Andere voordelen van My Cleaning zijn:

  • Jarenlange ervaring
  • Vertrouwde partner
  • Hoge kwaliteit
  • Garantie op al ons werk
  • Snelle dienstverlening
 

 

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.