Service

VVE Gebouwen

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie VVE Gebouwen er netjes en schoon bij liggen.

Schoonmaak VVE Gebouwen

De Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor het beheer en de onderhoud van het gebouw. Dit heeft voornamelijk betrekking tot het gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gang, de trap, het dak en de gevel. Veel mensen passeren deze ruimtes met enige regelmaat, dus de kans op ophopend vuil en stof is zeer aannemelijk.

Regelmatige schoonmaak VvE is daarom zeker aan te raden. Niet alleen is dit prettig voor het oog, maar een schone ruimte is ook goed voor de gezondheid van de bewoners.

Schoonmaken VVE: Wat kan My Cleaning hierin betekenen?

Er zijn meerdere schoonmaakwerkzaamheden die My Cleaning voor je VVE kan uitvoeren. VVE schoonmaak betreft een breed palet aan diensten. Schone en representatieve entree, opgeruimd trappenhuis, verzorgde gemeenschappelijke ruimtes, vloeronderhoud en graffiti verwijdering zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die we jouw VVE kunnen bieden. Onder VVE schoonmaak van My Cleaning vallen ook:

Glasbewassing: het reinigen van de ramen zodat alle strepen, kringen en vuiligheid is verdwenen. Wij raden het aan om dit jaarlijks of halfjaarlijks uit te laten voeren.

Gevelreiniging: Bacteriën, schimmels en roet kunnen de gevel van het appartementengebouw aantasten. Een schone gevel vergroot de duurzaamheid van het gebouw en verbetert de complete uitstraling.

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor de eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het stofzuigen van de gang, reinigen van openbare toiletvoorzieningen en nog veel meer. Dit is volledig in overleg en uiteraard geen verplichting.

Voordat we aan de slaag gaan, gaan we graag het gesprek aan om de VVE schoonmaak in kaart te brengen. We bespreken dan voornamelijk de frequentie van de werkzaamheden en het complete takenpakket.

 

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Het proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.