Service

Zonnepanelen Reinigen

My Cleaning Zorgt ervoor dat ook jullie zonnepanelen er netjes en schoon bij liggen.

Zonnepanelen laten reinigen

Wilt u uw zonnepanelen reinigen of laten reinigen? Dit is noodzakelijk om maximaal rendement te halen uit uw zonnestroomsysteem. Wij van My Cleaning zijn dé specialist op gebied van zonnepanelen schoonmaken en helpen u graag verder.

Waarom uw zonnepanelen reinigen?

Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk rendement halen uit uw zonnepanelen. Dan is de terugverdientijd zo kort mogelijk en de opbrengst maximaal. Uit onderzoek van TNO blijkt dat zonnepanelen na een jaar zonder reiniging al zo’n 4,4 tot 7,7% minder rendement opleveren. En dat na slechts één jaar! De sporadische regenbui maakt hierin geen verschil. Regen kan wellicht stof wegspoelen, maar tegen hardnekkig vuil, zoals vogeluitwerpselen, is het simpelweg niet opgewassen. Bovendien kan veel vuil oververhitting van de panelen veroorzaken, met alle gevolgen van dien. Jaarlijks uw zonnepanelen grondig schoonmaken is daarom essentieel.

Een situatieschets

Stel, u heeft 10 zonnepanelen die jaarlijks zo’n 3.000 kWh aan duurzame energie opleveren. Laten we er voor het gemak uitgaan dat dit jaarlijks €750 oplevert – in werkelijkheid is dit afhankelijk van de actuele energieprijzen. Maak je de zonnepanelen een jaar niet schoon, dan daalt de opbrengst gemiddeld 5%. De opbrengst daalt dan binnen een jaar naar €712,50 en zal de jaren daarop nog verder dalen. Het gevolg? Lager rendement, een langere terugverdientijd en een hogere energierekening.

Uw zonnepanelen laten schoonmaken door een bedrijf

Dat u uw zonnepanelen regelmatig moet reinigen staat buiten kijf. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar dit brengt risico’s met zich mee en is, bijvoorbeeld als u veel zonnepanelen op of rondom uw pand heeft, onbegonnen werk. Daarom doet u er verstandig aan de zonnepaneelreiniging over te laten aan een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen schoonmaken. Andere reden om dit te doen zijn: 

  • kosten: u hoeft niet te investeren in materiaal & producten
  • veiligheid: geen risico om te vallen
  • beschadiging: geen schade aan uw panelen als gevolg van de schoonmaak
  • controle: een specialistisch bedrijf controleert tijdens de reiniging ook op schade en defecten

Kwaliteit

Ontvang ongeëvenaarde kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf voor een vlekkeloos schone school. Met veel passie, aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige producten transformeren wij uw ruimte tot een frisse omgeving waar leerlingen en docenten van kunnen genieten.

Betrouwbaarheid

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een professionele en stressvrije ervaring. Met onze toegewijde teamleden kunt u erop rekenen dat we op tijd komen, ons werk met zorg uitvoeren en uw school behandelen alsof het de onze is. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteit.

Prijs Kwaliteitverhouding

Bij My Cleaning krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden betaalbare tarieven zonder in te leveren op kwaliteit. Geniet van een schone school binnen uw budget!

100% Tevredenheid

Bij ons staat tevredenheid voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als er toch iets niet naar uw zin is, staan we klaar om het kosteloos op te lossen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de ongeëvenaarde service van My Cleaning, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.  

Wij bieden professionele schoonmaakdiensten op maat, met toegewijd personeel dat zorgt voor een brandschone en gastvrije omgeving. Van kantoren tot woningen, ons deskundige team zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging, gebruikmakend van milieuvriendelijke producten.

Vertrouw op ons voor een onberispelijke schoonmaakervaring die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Neem contact met ons op, en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossing, waarbij wij u geheel ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 800 7373 of stuur een mail naar info@my-cleaning.nl

Stel jouw vraag

Proces in 3 simpele stappen

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons via email of telefoon.

Werkzaamheden inplannen

Wij plannen de door u aangevraagde werkzaamheden in.

Uitvoeren werkzaamheden

Wij komen bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.